Möbler som klär dig.. Illa!

Idag var jag åter en gång tvungen att brottas med vår TV-möbel. Den är köpt på Mio för några år sedan, och jag tror inte de har modellen kvar. Det är bra, för den är nämligen totalpuckad;

Standardbredden för alla typer av stereo- och videopryttlar är 43 centimeter. Den här TV-möbeln har en öppning fram som är 42 centimeter bred. Suck. Naturligtvis har den bara öppning för kablar på baksidan.

Jag får naturligtvis skylla mig själv som inte mätte innan köpet, men man kan tycka att de som ritar TV-möbler borde kolla upp hur bred en stereo typiskt är, och anpassa möbeln efter det. Puckon!

Efter en smått akrobatisk övning där jag först fick ta ut mellanhyllan inklusive fästpluppar, därefter på diagonalen peta in hårddiskvideon, för att sedan trycka upp den i taket på möbeln och pressa in hyllan igen, varpå montering av hyllplupparna fick göras med hårddiskvideon ståendes på hyllan fick jag i alla fall med en halv millimeter till godo in min KiSS DP-558, så nu slipper jag ha den på golvet där den samlar damm. Puh!

Written on October 7, 2006