Jag borde verkligen sluta hänga med till Snoddas

Det här inlägget är en fetdissning. Riktigt rejäl.

I Linköping finns en restaurang som heter Snoddas. De ligger vid Vallarondellen, och har en Panpizza-buffe som är perfekt om man vill skaffa en rejäl lunchkoma. Det har jag i alla fall tyckt hittills.

Jag äter oftast matlåda, men ibland hänger jag med mina kollegor, och särskilt då om de ska till något ställe med god mat.

Det kriteriet tycker jag inte längre Snoddas uppfyller. Det kan ha att göra med att allmänt börjat äta mer vegetariskt, men deras panpizzor som oftast består av fett, korv och så nån korv, eller fett, korv och en oliv, eller fett, korv och nån annan korv, alltså.. Näe! Inte gott!

Dessutom har salladsbuffen som ingår blivit sämre. Ingen fetaost = dålig salladsbuffe. Till råga på allt så påstod de idag att mitt surt insparade bonuskort där det bara saknades en stämpel för att jag skulle få en gratismåltid inte gällde längre pga ägarbyte. Bra kundvård? Skulle inte tro det.

Dyrt är det också. Sjuttifem spänn. Blä. Och inte har de något annat gott att bjuda på heller.

Som sagt. Fetbort.

Written on October 17, 2006